Laatste Nieuws

Corona-vaccinatiebewijs en registratie booster

 Op donderdag 23 december 2021 heeft onze praktijk boostervaccinaties gezet. Indien u nog geen QR-code heeft van uw derde prik EN bij onze praktijk de boostervaccinatie heeft gehad, lees dan verder hieronder.

Wilt u een bewijs van vaccinatie(s) dan kunt u terecht op de website https://coronacheck.nl/nl of de app CoronaCheck op uw smartphone.  U dient uw nieuwe vaccinatie wel eerst toe te voegen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid: Tel. 0031-247 247 247 of 0800-1351. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u https://coronacheck.nl/nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Heeft u toestemming gegeven voor het delen van gegevens bij de vaccinatie? Controleer dit via het RIVM-register : https://mijn.rivm.nl/vaccinaties/login en pas dit zo nodig aan.

ALLEEN als dit niet lukt EN u door onze huisartsenpraktijk bent gevaccineerd kunnen wij u helpen.

 Stuurt u dan een e-mail naar info@huisartsenpraktijkdansenkessels.nl  en geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl of na telefonische hulp van de helpdesk. Vermeld ook uw contactgegevens. Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen we u dat toe.

 Kijk op www.rivm.nl voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.


Terug