Laatste Nieuws

Verzoek Vaccinatiebewijs Corona

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnen locatie? Dan kunt u terecht op de website https://coronacheck.nl/nl of de app CoronaCheck op uw smartphone.  U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid: Tel. 0031-247 247 247 of 0800-1351. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u https://coronacheck.nl/nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Heeft u toestemming gegeven voor het delen van gegevens bij de vaccinatie? Controleer dit via het RIVM-register : https://mijn.rivm.nl/vaccinaties/login en pas dit zo nodig aan.

ALLEEN als dit niet lukt EN u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd kunnen wij u mogelijk helpen.

 Stuurt u dan een e-mail naar info@huisartsenpraktijkdansenkessels.nl  en geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl of na telefonische hulp van de helpdesk. Vermeld ook uw contactgegevens. Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen we u dat toe.

 Kijk op www.rivm.nl voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.


Terug